top of page
palvelut_tausta2.png

PUTKITYÖT PIRKANMAALLA

Myynti & Asennus

PutkiPirkka Oy hoitaa kaikki LVI-työt, joita kotiisi tarvitset. Toteutamme lämpöpumppujen asennukset. Uusimme käyttövesiputket, vaihdamme vanhat lämmitysputket uusiin sekä korjaamme vuotavat vesihanat. Kaikki putkiremontit toteutetaan vuosien kokemuksella ja laadukkailla tuotteilla.

Lämpöpumppujen asennukset


Asennamme maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput. Jälleenmyymme Bosch- , CTC- ja Mitsubishi-lämpöpumput. Olemme Boschin hyväksymä asennusyritys (Bosch-lämpömestari), asentamillamme lämpöpumpuilla on laajennettu 6 vuoden takuu. Lue lisää

 

Käyttövesiremontti


Vuosien saatossa veden paine ja koostumus aiheuttaa käyttövesiputkistolle putkien syöpymistä ja muita rasitteita. Vanhat putket ovat riski vesivahingolle, myös veden laadulle. Käyttövesiremontti on paikallaan varsinkin silloin, jos putkisto on jo 25-30 vuotta vanha. 

 

Teetä käyttövesiremontti PutkiPirkan ammattilaisilla. Käytämme remontissa vuosikymmeniä kestävää komposiittiputkea. Putket kulkevat pinta-asennuksena joko lattianrajassa, katonrajassa tai verhokotelossa. Käyttövesiremontti on huoleton toteuttaa eikä häiritse asumista. Remontti kestää 2-5 päivää ja se toteutetaan vain yhdellä vesikatkolla, jolloin vesikalusteet kytketään uuteen verkostoon. Vanha putkisto poistetaan näkyviltä osin ja tulpataan.

Lämpöverkkoremontti


Vanhat lämpöputket tuhlaavat paitsi energiaa, ne ovat myös vesivahinkoriski. Lämpöverkkoremontissa vanhat lämmitysputket vaihdetaan uusiin - käyttämämme komposiittiputki kestää jopa 50 vuotta. Putket asennetaan kuten käyttövesiremontissa, hyviä asennustapoja noudattaen.

 

Muut kodin LVI-työt


Vuotaako vesihana tai vessanpönttö? Korjaamme tottunein ottein kaikki kodin vesivuodot ja hoidamme kuntoon uusimista kaipaavat putket. Älä epäröi kysyä apua pienemmissäkään LVI-töiden tarpeessa! Hoidamme myös lämmityskattiloiden vaihdot.

Kaikki putkityöt tehdään aina yhteistyössä sinun tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan. Teemme kohteeseen aina huolellisen kuntokartoituksen arvioidaksemme remontin laajuuden. Saat käsistämme laadukkaan lopputuloksen, joka palvelee sinua onnistuneesti vuosien ajan.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastaamme mielellämme kaikkiin putkiremonttia koskeviin kysymyksiin.

Annamme töillemme aina 2 vuoden asennustakuun sekä toimittajan takuun tuotteille!

putkipirkka_vuores.jpg

Referenssit

Meillä on yli 300 putkiremontin kokemus.
Olemme toimineet aliurakoitsijana useissa kerrostalokohteissa mm. Vuoreksen alueella.
Olemme Bosch-  ja CTC-lämpöpumppujen valtuutettu asentaja.

katolla.jpg
palvelut_tausta3.png
putkipirkka_vuores.jpg
bottom of page