top of page
70609.jpg.pagespeed.ce.QVFnhzWYaG.jpg

Myynti & Asennus

LÄMPÖPUMPUT PIRKANMAALLA
 

Myynti & Asennus

Ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu & maalämpöpumppu Tampere
PutkiPirkka on lämpöpumppujen asiantuntija. Asennamme ammattitaidolla markkinoiden parhaat pumput.

 Myymme ja asennamme markkinoiden laadukkaimmat maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput. Olemme Boschin sertifioima asennusyritys (Bosch-lämpömestari) sekä CTC- ja Mitsubishi-lämpöpumppujen valtuutettu asentaja ja jälleenmyyjä.

Lämmitysjärjestelmäremontit toteutamme aina asiakaslähtöisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kauttamme saatte aina maahantuojan mitoituksen lämpöpumppuihin. Asentamillamme lämpöpumpuilla on laajennettu 6 vuoden takuu.

Bosch Lämpömestari 300px.png
Mitsubishi-Electric-logo.png
ctc_logo.png
bosch_lampomestarilta_6_vuoden_takuu.jpg

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys jopa 60 % työn osuudesta, kun luovut vanhasta öljylämmityksestä.

Mitä tarjoamme?

Meiltä saat energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmitysratkaisun uudis- tai saneerauskohteeseen. Myymme ja asennamme maalämpö-, ilma-vesilämpö- sekä ilmalämpöpumput. Lämmitystaparemontit hoidamme ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Teemme kohteissamme aina talotietoihin perustuvan lämpöpumppumitoituksen sekä säästölaskelman. Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, yritykset sekä taloyhtiöt.

 

Toteutamme tarvittaessa myös vanhan lämmitysjärjestelmän (öljy, sähkö, puu) purun. Öljykattilan purkutyöstä asikas saa käytöstäpoistotodistuksen pelastusviranomaisille. Porakaivopalvelut maalämpöpumppuihin toteutamme yhteistyökumppaneidemme avulla.

 

Miksi PutkiPirkka?

Toimimme aina asiakaslähtöisesti. Teemme asennustyöt joustavasti ja asiakkaan kanssa sovitulla tavalla sekä aikataululla. Etsimme asiakkaillemme kohteeseen sopivimmat ja kustannustehokkaimmat laitteet. Asentajamme ovat ystävällisiä ja kokeneita lvi-alan ammattilaisia, joilla on maahantuojien antama koulutus ja pätevyys.

 

Takuuasiat

Pumppuihin saat maahantuojien myöntämät pitkät takuut. Yrityksenä takaamme lämpöpumpun turvallisen hankinnan, oikeaoppisen asennuksen sekä annamme käyttöopastuksen uuteen laitteeseen.
 

Pirkanmaalaista palvelua

Toimimme pääasiassa Pirkanmaan seudulla, mutta toisinaan myös laajemmin ympäri Suomea. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

bottom of page